Aan de slag in Zeist

Woon je in de gemeente Zeist en wil je je woning graag naar energieneutraal renoveren? Op deze pagina vindt u een verzameling van de mogelijkheden binnen de gemeente Zeist.

Zeist Energiek
Doe duurzaam. Verbouw je woning en bespaar energie. Werk samen met je buurt aan een duurzame toekomst. Laat je inspireren door ZeistEnergiek.nl.

Zonnepanelen in Zeist
Steeds meer inwoners en ondernemers uit Zeist maken de overstap op zonne-energie. De prijs van een zonnepanelen installatie is de afgelopen jaren behoorlijk gedaald en het rendement van kwaliteitspanelen is alleen maar toegenomen. Het is dus steeds aantrekkelijker geworden om zonnepanelen aan te schaffen. Op de website www.zonnepanelenophetdak.nl wordt informatie gegeven over belasting en mogelijke subsidies.

Meten van duurzaamheid
De gemeente Zeist maakt gebruik van GPR Gebouw 4.2. Dit is een manier om de duurzaamheid van bestaande bouw, nieuwbouw en grootschalige renovatie te meten.

De energiebespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

GreenLoans
Energie besparen? Met een groene lening van GreenLoans financiert u duurzame investeringen in en om uw huis. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld.